időjárás -4°C Artúr, Vince 2022. January 22.
logo

Jakab ismét kapott egy jókora taslit

Csépányi Balázs
2021.12.07. 16:10 2021.12.07. 16:43
Jakab ismét kapott egy jókora taslit

Van ez így Péter.

Úgy tűnk, Jakab Péter – aki mindössze a negyedik helyet tudta elérni az ellenzéki Gyurcsány-show előválasztási felvonásában – nem tanult a hibáiból. Hiába mutatták meg az eredmények tűpontosan, hogy még az ellenzéki oldalon sem vevők az ilyen alpári stílusra, amit a Jobbik elnöke képvisel, folytatta az ilyen típusú politizálást, folytatta a hergelést és a valóság eltorzítását. 

Facebook-oldalán, ahol nagyon vagány és merész, már ismét a megszokott faragatlan Jakabot láthattuk. Kiposztolt magáról egy szelfit az alábbi szöveggel:

„Hamarosan szemtől szemben a maffiafőnökkel.”

A stílus maga az ember, szokták mondani, így ezen nem nagyon tud változtatni a Jobbik elnöke, hiszen ez a stílus a sajátja. Viccesnek és pikírtnek szánt bejegyzése azonban ismét célt tévesztett, hiszen most is szembejött vele a valóság. A tények, mint tudjuk, makacs dolgok.

Ezúttal Rétvári Bence mutatta meg a Jobbik elnökének, hogy mi is az igazság, Facebook-oldalán zseniálisan kiosztotta a a hazudós Jakabot:

„Kedves Jakab Péter! A Városháza odébb van, ez a Parlament. Maffiaviszonyokról, cápákról és jutalékos rendszerről ott beszélt Bajnai Gordon, nem az Országházban. Vajon kik a jobbikos cápák a Városházán, vagy csak jobbikos szivárványos guppik úszkálnak arrafelé?”

Szellemes és lényegre törő volt Rétvári Bence államtitkár bejegyzése. A szivárványos guppi hasonlat bizonyára nem esett jól a Jobbik elnökének, hiszen nehéz lehet elismerni, hogy bizony az ő ténykedése nyomán került a pártja olyan helyzetbe, hogy ez a jelző mára nagyon is helyénvalóvá vált.

Annyi azonban bizonyos, hogy Jakabnak még sokat kell gyakorolni a megnyilatkozásait, és nemcsak a tükör előtt a parlamenti felszólalásokat megelőzően, hanem a közösségi médiában is. Legfőképpen arra kellene ügyelnie, hogy az igazságot ne tévessze szem elől, mert a parttalan, gonosz hazudozásból jól láthatóan nem kérnek már a saját szavazói sem.

Borítókép: Jakab Péter, a Jobbik elnök-frakcióvezetője felszólal napirend előtt az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. október 18-án. (MTI/Kovács Tamás )

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!