idezojelek

A nem létező mélyállam leleplezte magát

Íme, így működik a nem létező mélyállam, és vele szimbiózisban a Facebook! Ők döntenek arról, ki legyen az amerikai elnök, s ezáltal arról is: béke lesz vagy világégés.

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás
Cikk kép: undefined
2022. 08. 27. 13:02

Végül csak bebizonyosodott, amit az értelmesebbek eddig is tudtak-sejtettek: a 2020-as amerikai elnökválasztást elcsalták. Mark Zuckerberg Facebook-vezér bökte ki, a saját csőrével egy minapi tévéműsorban, hogy az FBI arra kérte őket: az „orosz propagandát” tekerjék le. És miután a New York Post leközölte Joe Biden narkós fiának, Hunter Bidennek a világraszóló botrányát, akkor a Facebook – mondván, mindez csak orosz propaganda – korlátozta a hír terjedését. (A Twitter pedig teljesen letiltotta azt.) Így sokkal kevesebb ember hírfolyamában jelent meg, rengetegen nem is értesültek róla. Hogy mitől lenne orosz propaganda az ifjú Biden – s rajta keresztül a Demokrata Párt, Soros, az amerikai „mélyállam” – ukrajnai üzelmeinek leleplezése, arra nem tért ki Zuckerberg. Azt viszont elismerte, hogy az általuk cenzúrázott, álhírnek bélyegzett történet teljes egészében valósnak bizonyult.

Mi úgy voltunk vele, hogy ha az FBI – amit én még mindig legitim intézménynek tekintek ebben az országban – megkeres minket, és azt mondják, hogy résen kell lennünk, akkor én ezt komolyan veszem 

– magyarázkodott Zuckerberg. Ám ez már csak púder. Tök mindegy, hogyan kozmetikázza a bizonyítványát. A lényeg, hogy elkotyogta az igazat, és ezért (de csakis ezért) köszönet illeti. A kampány legfontosabb botrányát letekerték, s ezzel perdöntő módon befolyásolták az elnökválasztás végeredményét. Trump helyett a narkós Biden papája lett az elnök. S így béke helyett jött a háború.

Zuckerberg beismerése révén egy másodpercre bepillanthatunk a színfalak mögé, az állítólag nem létező mélyállam működésébe, és azt látjuk, hogy éppen úgy működik, ahogy arról oly sokszor írtunk, beszéltünk. Vagy még úgyabbul. 

Nincs itt semmilyen összeesküvés-elmélet – összeesküvés van. Velejükig romlott, megalomán szörnyetegek összeesküvése. Akiknek már így is annyi a pénzük, mint a pelyva, és akkora a hatalmuk, amit elképzelni sem bírunk – de még kell nekik. Még, még, még! Noha a pokolba majd nem tudják magukkal vinni egyiket sem, ha eljő az idejük. Mégis harácsolnak. 

Ezért kellett nekik Ukrajna. Ezért kellett a véres puccs, hogy aztán a kormányra ültetett ügynökeik révén bagóért lenyúlhassanak földet, energiakincset, mindent. Alaposan megtervezték, kiszámolták. Azért kellett a bábjaik által elfogadott ukrán náci nyelvtörvény, a kisebbségek sanyargatása, a NATO-bővítéssel fenyegetőzés, hogy háborúra kényszerítsék a sarokba szorított orosz medvét. Ez hozza majd a még nagyobb hasznot nekik: csúcsra járathatják fegyvergyáraikat. Az oroszok és az ukránok hullanak, Bidenéknek, Soroséknak és a többi spekulánsnak viszont dől a lé. Hogy esetleg világháború lesz? Milliók halnak meg? Az nekik még jobb. Még nagyobb a hasznuk. Kiszámolták.

Íme, így működik a nem létező mélyállam, és vele szimbiózisban a Facebook meg a többi techóriás! Ők döntik el, ki legyen a világ (még) első számú katonai hatalmának vezetője. Rajtuk múlik, békés vagy háborús elnök jön, béke lesz vagy világégés. Szép kilátások.

Borítókép: Mark Zuckerberg, a Facebook internetes közösségi portál társalapítója és elnök-vezérigazgatója (Fotó: MTI/EPA/Michael Reynolds)

...

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Vélemény hírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mindent egy helyen az Eb-ről

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Szőcs László avatarja
Szőcs László

Új Európa Mbappétól és társaitól

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

Óceán, amely összeköt

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Üdvözlet Orwell állatfarmján!

Deák Dániel avatarja
Deák Dániel

Pánikba estek a balliberális oldalon

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.