idezojelek

A világbajnok német labdarúgó nagyon messzire ment, páros lábbal szállt bele Orbánba

Bagoly mondja verébnek…

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

A egykori világ- és Európa-bajnok német labdarúgó, a Bayern München tiszteletbeli elnöke, Uli Hoeness az SV Seligenporten fennállásának 75. évfordulója alkalmából tartott beszélgetésen kimutatta a foga fehérjét. Nagyon durván nekiment Donald Trumpnak és az Orbán Viktor vezette Magyarországnak is.

A republikánusok elnökjelöltjéről, a korábbi elnökről a következőt mondta:

„Minden reggel, amikor fogat mosok a tegernsee-i otthonomban, eszembe jut, milyen jó, hogy Németországban élek. Képzeld el, milyen lenne, ha az Egyesült Államokban laknék és Trump lenne az elnök.” 

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Finoman szólva nem szimpatizál a magyar miniszterelnökkel, ezért hazánkról ezt mondta az egykori német válogatott labdarúgó:

„Magyarországnak mindössze nyolcmillió lakosa van, de úgy viselkednek, mintha 200 millióan lennének. Már rég kirúgtam volna őket az EU-ból.” 

Úgy látszik, Németországban nagyon erős a békepárti erőkkel szemben az ellenállás. Manfred Weber magyargyűlölete átragadt Hoenessre is. Azonban úgy tartja a mondás, hogy nem az az igazán fontos, hogy mit mond valaki, hanem az a legfontosabb, hogy ki mondja. Ez alapján lehet helyén kezelni a kritikákat. Nos, Uli Hoeness elbukott ezen a kritériumon, hiszen tíz évvel ezelőtt hétrendbeli, összesen 28,5 millió euró értékre elkövetett adócsalásban marasztalták el, 3,5 éves börtönbüntetést kapott. 

Egy közönséges adócsaló, még ha világ- és Európa-bajnok is, nem törhet pálcát politikusok és legfőképpen egy ország felett. Nem mondhat dehonesztáló, elítélő véleményt, egész egyszerűen azért, mert nincs rá erkölcsi alapja. 

Herr Hoeness, azt javaslom, inkább húzza meg magát a tegernsee-i otthonában, és fogmosás közben ne más országok dolgaival foglalkozzon, hanem nézzen bele a fürdőszobai tükrébe és szégyellje magát!

Borítókép: Uli Hoeness (Fotó: Europress/AFP/Frank Hoermann)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Ursula von der Leyen szájára vette ’56-ot

Deák Dániel avatarja
Deák Dániel

Törékeny a globalista uralom

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Szent István elborzadna Pressmantől

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Gyurcsány és a kisszerszám

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.