idezojelek

Izzott a levegő a stúdióban, Csintalan durván lejáratta magát

A bukfenckirály ismét alakított.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

A Klikk TV Mélyvíz című műsorának volt a vendége Csintalan Sándor. Azt hittük, hogy az MSZP politikusa elérte a mélypontot akkor, amikor a Magyar Hang Kötöttfogás című műsorában a következőket mondta:

„Konkrét élményem, hogy van a környéken egy olyan trafik, ahol azért nem lehet bizonyos fajta cigarettát kapni, mert én rendszeresen azt veszem. Nem viccelek. Megmondták. Ide azt a cigarettát nem lehet.”

Ezt nem viccként mondta, mielőtt valaki ezt feltételezné. Ez az ember ezt halál komolyan így gondolja, meg van róla győződve, hogy a gonosz, bosszúszomjas Orbán, ilyen aljas, még arra is van ideje, hogy az ő dohányzási szokásait feltérképezze, majd körmönfont módon letiltatja az adott márkát a hozzá legközelebb eső trafikból, hogy távolabb kelljen mennie Sándornak, ha elfogy a bagója.

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kapaszkodjanak meg! Nem ez volt Csintalan szerepléseinek a mélypontja. Nagyon úgy tűnik, hogy mára már teljesen elveszítette a realitásérzékét.

A szocialista politikus azt mondta a Klikk TV-ben, hogy az Európai Néppártnak és Manfred Wébernek is van súlya, és amit mond, annak van jelentősége a magyar közvélemény számára, nem úgy, mint annak, hogy Orbán mit beszélt Tumppal.

Tehát Csintalan szerint a magyarfóbiás, Orbán-gyűlölő Manfred Webernek nagyobb súlya van, mint a volt amerikai elnöknek, aki jelenleg is harcban áll azért, hogy ismét ő legyen a világ elsőszámú hatalmának a vezetője.

No komment...

Csintalan egyébként érdekes pályaívet tudhat magáénak. Pilhál György remekül tűzte a tolla hegyére korábban a köpönyegforgatásait. Mint írta, a KISZ-évek után az MSZMP-ben, majd a szociáldemokratáknál kavart. Némi szakszervezeti ügyeskedés után az MSZP-t nézte ki magának, pár évvel később már ő volt a párt ügyvezető alelnöke. Horn Gyula győzelme hallatán bukfencet vetett a Hősök terén, ettől nyomban népi hős lett, munkásszülők parasztgyereke. 2002-ig tartott a proletárszerep – ekkor ráébredt, hogy ő valójában szolid polgár. Innentől kezdve Orbán-hívő (2005-től már betelefonálós műsort vezet a Hír TV-ben). 2015-ben átpártolt az O1G-zős Simicskához, aki ekkortájt a Jobbikot patronálta. Majd ismét az MSZP következett a sorban. 

Azt gondoltuk, hogy Csintalan már úgymond levezetni ment vissza a szocikhoz, de tévedtünk, Sándor továbbra is ontja magából a sületlenségeket.

Hogy miért van erre szükség? Azt csak ő tudja, lelke rajta.

Borítókép: Csintalan Sándor (Forrás: YouTube/Képernyőkép)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

A király, aki alól kifutott az ország

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

Az igazság a nemzeti erők oldalán áll

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

Nem engedünk 56-ból!

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

SPORTSZERŰEN – Trump lecsapta a magas labdát

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.