Gyurcsány Ferenc: Mindent vissza!

Most fogózkodjanak meg: a DK elnökéből előbújt a konzervatív énje.

Pataki Tamás
2020. 05. 21. 8:23
null
Fotó: MTI/Kovács Tamás

Most fogózkodjanak meg: a DK elnökéből előbújt a konzervatív énje.

Most fogózkodjanak meg: Gyurcsány Ferencből előbújt a konzervatív énje. Hirtelen Horthy Miklóssal, Csáky Istvánnal és Teleki Pállal került egy platformra, amikor Trianon századik évfordulójának az évében meghirdette a „mindent vissza” programját.

Micsoda lélekfejlődés, az ember, aki egykor 23 millió románnal riogatott, és falra festette az oláh ördögöt, most hazafias alapon einstandot hirdet! Gyurcsány Ferencről regényt kellene írni, személye príma alapanyag egy vérbeli bildungsromanhoz, melynek végén a hős jó útra tér, hisz igazi tékozlófiúi történet az övé.

Ám Gyurcsány Ferenc faramuci hazafi: kicsinyes, kirekesztő, álságos. És akárcsak kommunista ősatyái, ő is az emberi hitványságra és gyengeségre játszik rá. Igazi gyűlöletvámpír. A magyar társadalom rossz vérén él.

Gyurcsány Ferenc ugyanis nem jogokat követel a határon túli magyaroknak, nem ilyenfajta „mindent visszát” hirdet. Ó, nem.

Ő a határon túli magyaroknak szánt támogatást követeli vissza. Az utolsó vashatosig.

A Demokratikus Koalíció ugyanis arra „szólítja fel” a kormányt, hogy állítsa le a határon túli gazdaságfejlesztési programokat. A párt szóvivője szerint a kabinet „a magyar munkahelyek megmentése és a kirúgott magyar dolgozók megsegítése helyett mintegy 36 milliárd forintot költ határon túli gazdaságélénkítésre”, hozzátéve, hogy „Orbán Viktor a legnagyobb bajban árulta el és szúrta hátba a magyarokat.”

Pardon, én eddig azt hittem, hogy Gyurcsány Ferenc puszta politikai ténykedésével szúrta hátba az összmagyarságot, tette tönkre a gazdaságot, küldte padlóra az önbecsülését, uszított magyart a magyar ellen, és a fővárosiaknak még a szemüket is kilövette.

Bár információink szerint Gyurcsány manapság másfajta babérokra tör. Úgy hírlik, hogy nemsokára kitüntethetik Klaus Iohannis-díjjal, vagy fordítva, Klaus Iohannis-t tüntethetik ki Gyurcsány Ferenc-díjjal.

Igazából egyre megy, mindkettőt magyarellenességért adják.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, akkor kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.