Gyurcsány kiterítette a kártyáit

Ez várható tőle, a többi porhintés.

2021. 01. 21. 8:30
null
Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke komoly hatással van az ellenzéki összefogásra, akik egyre durvább eszközökkel támadják a járvány elleni védekezést

Ez várható tőle, a többi porhintés.

Szerdán beiktatták Joe Bident az Egyesült Államok elnökének. A demokrata politikus megmutatta, hogy milyen irányra lehet tőle számítani. Rögtön azután, hogy elfoglalta az Ovális Irodát, 17 elnöki rendeletet írt alá.

Egyik legfontosabb célkitűzése, hogy eltörölje a Donald Trump által hozott bevándorlási korlátozásokat, és felfüggessze a mexikói határfal építését.

Azaz bátran kijelenthetjük, hogy Biden kimondottan bevándorláspárti politikus, a Soros-féle nyílt társadalom eszméjének a képviselője, aki a liberalizmusra és a szabadságjogokra hivatkozva kijelentette, hogy akár 11 millió illegális bevándorlónak is hajlandó állampolgárságot adni.

Nos ezen döntések, jövőképek fényében érdemes Gyurcsány Ferenc gondolatait felidézni, mi is az ellenzéki összefogás (egyelőre, ki nem mondott) vezetőjének a véleménye USA új elnökéről:

„Új elnöke van Amerikának. Hála Istennek, vagy még inkább az amerikai polgárok többségének. […] Örüljünk közösen, hogy vége ennek a rettenetes időszaknak! Amerika jobbat érdemel. A világnak meg jobbra van szüksége. Biden elnökkel ez jöhet el.”

Gyurcsány most kiterítette a kártyáit. Immár mindenki számára világos lehet, hogy mi várható tőle.

Ne legyen egy pillanatra sem kétségünk afelől, hogy az ellenzéki összefogás hatalomra kerülése esetén milyen migrációs politikára számíthatunk. Az új baloldali, liberális kormány tárt karokkal fogadná a migránsokat, egyből lebontanák a déli határkerítést. Nem törődve a magyarok elsöprő többségének a véleményével.

Egyetlen józan hang hallatszott csupán a valódi liberális térfélről, ez pedig Schiffer Andrásé volt, aki csak ennyit posztolt az elnöki beiktatásra reagálva:

„Tényszerűen: President Jimmy Carter óta az első olyan elnök távozik a Fehér Házból, aki nem indított hódító háborút.”

Ennyi.

Érdemes ezen elgondolkodni, nehogy késő legyen.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.