Kálmán Olga helye a Hír TV-ben

Már megint a szokásos libsi hazugság és csúsztatás.

Szikszai Péter
2021. 07. 05. 16:24
KÁLMÁN Olga
Átláthatatlanná váltak a viszonyok a Városházán. Fotó: Kovács Tamás Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Távozik Földi-Kovács Andrea a Hír TV-ből, adta hírül a Telex és a 444 is, megjegyezve, hogy a műsorvezetőt 2018-ban „Kálmán Olga helyére vették fel”.

Az évszám stimmel, a többi a szokásos libsi hazugság és csúsztatás. Andrea nem a négymilliós Kálmán Olga helyére jött 2018-ban, hanem a sajátjára. Akkor távozott ugyanis, amikor Simicska bosszúból Orbán ellen hangolta a Hír TV-t. Akkor tért vissza, amikor megbukott a tanácsköztársaság, és a csatorna végre beszüntette a végtelenített Vona Gábor-interjúkat, Orbán ügynöközését, Kálmán Olga népbiztost pedig kirúgták. Kálmán Olgának ugyanis soha nem volt helye a Hír TV-ben. Kálmán Olga a Hír TV-ben olyan anomália volt, mint Manuel Neuer a cserkészválogatottban. Kálmán Olgának helye legfeljebb a DK-ban van Gyurcsány Ferenc hóna alatt. Földi-Kovács Andreának azonban még akkor is van helye a Hír TV-ben, ha most távozik.

(Borítókép forrása: MTI)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.