Mostantól Orsovai Reni A Dal 2021 háziasszonya (X)

Új női műsorvezetővel indult hódító útjára A Dal 2021 január 30-án. Az egyedülálló show háziasszonya az előző évad nyertese, a Mostantól című dal énekesnője, Orsovai Reni. Ezzel különleges helyzet állt elő, hiszen a produkció mindkét házigazdája – Reni és Freddie is – korábban a közmédia dalversenyének győztese volt.

2021. 02. 04. 23:00
null
A Dal 2021 házigazdái: Orsovai Reni és Freddie Forrás: Kaszner Nikolett/ MTVA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Reni az előző szériában műsortörténelmet írt azzal, hogy két produkcióval is szerepelt a dalválasztó show-ban, és mindkettő bekerült a legjobb négy közé. Saját együttesével, a Nenével és Későre jár című szerzeményével versenyzett, emellett Rácz Gergővel énekelt duettet – utóbbival elnyerte az év magyar slágere és az év akusztikus dala címeket, illetve 2020-ban „Az év dala” kategóriában a Petőfi Zenei Díjat. Most azonban egy teljesen új szerepben tér vissza A Dal színpadára.

„Rendkívül izgatott vagyok a műsorvezetéssel kapcsolatban. Ilyen minőségben még soha nem álltam színpadon, ez hatalmas kihívás számomra. Azt pedig kifejezetten jónak tartom, hogy egy olyan műsorban lehetek háziasszony, ami a zenéről, a zenélésről, a dalszerzésről szól” – mondta az énekesnő.

Korábbi versenyző lévén pontosan tudja, milyen izgalmakkal jár egy ilyen megmérettetés, ezért is szeretné folyamatos támogatásáról biztosítani az idei szériában résztvevő előadókat.

„Szeretném, ha tudnák a versenyzők, hogy bármikor, bármivel fordulhatnak hozzám segítségért. A legjobb tudásom szerint próbálom ellátni őket tanácsokkal, és igyekszem lelkileg is támogatni a zenészeket. Remélem, ezt ők is érezni fogják, és hasznát veszik a gondolataimnak” – fogalmazott A Dal 2021 új műsorvezetője.

Orsovai Reni elárulta, hogy az összes idei versenyző dalának demóját meghallgatta már aznap, amikor fény derült a TOP 40-es mezőnyre. Bevallotta, van favoritja, de hogy melyik előadó szerzeménye, a műsor végéig nem szeretné elárulni.

A Dal 2021 házigazdái: Orsovai Reni és Freddie
Fotó: Kaszner Nikolett/ MTVA

A verseny másik házigazdája Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie, aki idén már negyedik alkalommal vezeti az élő adásokat. Úgy gondolja, Orsovai Renivel sok közös van bennük: mind a ketten zenészek, A Dal győztesei és mindkettőjüknek nagy kihívást jelentett műsorvezetőként a színpadra állni.

„Biztosítottam Renit, hogy mindenben számíthat rám. A célom az, hogy az élő show-k alatt egyszer se futhasson át az agyán, hogy bajba kerülhet, hiszen ott vagyok és figyelek rá. Tavaly megnyerte A Dalt, idén pedig már velem együtt vezeti a műsort. Hatalmas vállalás, de azt gondolom, hogy a kémia, ami köztünk van, a zene mint közös nevező, majd megkönnyíti az együttműködést” – fogalmazott Freddie.

A Dalba már második éve kizárólag magyar nyelvű szerzeményekkel lehet jelentkezni. A Duna Televízió népszerű műsorában az értékteremtés és a magyar kultúra gyarapítása kapja a főszerepet.

Március 13-ig minden szombaton 19.35-től slágergyanús dallamokkal várja a nézőket A Dal 2021.

Érdemes követni A Dal 2021 honlapját (adal.hu), valamint a Facebook– és Instagram-oldalát is, amelyeken már az adások előtt megismerkedhetünk az indulókkal. Az oldalakon extra tartalmak, videók és cikkek is elérhetők a műsorról.

A Dal 2021 – március 13-ig szombatonként 19.35-kor a Duna Televízió műsorán!

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.