MVM Next – a sokoldalú szolgáltató (X)

A Magyarország harmadik legnagyobb árbevételű cégcsoportjához, az MVM Csoporthoz tartozó MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. elsődleges feladata a folyamatos és biztonságos földgáz- és áramszolgáltatás szavatolása. Az MVM Next az ország energiafelhasználásának több mint 45%-át biztosítja 4,2 millió egyetemes szolgáltatásban ellátott és több mint 55 ezer üzleti ügyfele számára.

Forrás: Szponzorált tartalom2021. 02. 04. 22:45
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

2021. január 1-jétől új arculatot és nevet kapott Magyarország piacvezető energiakereskedője: az NKM márka helyét az MVM vette át. A márkaváltás következtében a földgáz- és villamosenergia-kereskedő már MVM márkanévvel nyújtja az eddig megszokott, magas színvonalú szolgáltatásokat, legyen szó energiáról vagy a számos kényelmi lehetőségről.

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten több mint 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére a versenypiacon és az egyetemes szolgáltatásban. Az ország legnagyobb multiutility közműszolgáltatójánál az ügyfeleknek lehetőségük van arra, hogy a földgázt és a villamos energiát is egyetlen helyről vegyék igénybe.

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. biztosítja az energiát az otthonok, valamint a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez. Az MVM Next a hazai áram- és földgázfelhasználók teljes vertikumát lefedi az egyszemélyes betéti társaságoktól a legnagyobb gyárakig, erőművekig, intézményi partnerekig, ipari termelőkig vagy önkormányzatokig.

Az MVM Next lakossági ügyfelein kívül mind földgáz-, mind áramszolgáltatással kapcsolatban a szabadpiaci üzleti ügyfelek számára Magyarország teljes területén elérhető akár egy, akár több ezer felhasználási helyen. Az energiapiacon működő vállalatoknak nemcsak árversenyben vagy költséghatékonyságban kell helytállniuk, hanem ügyfélközpontúságban is, emellett a változó üzleti igényekhez leginkább igazodó megoldásokkal kell rendelkezniük, amihez elengedhetetlen a megbízható és stabil háttér. Az MVM Next versenypiaci kereskedelmi filozófiájának alapja a hosszú távú kapcsolat kiépítésére való törekvés, és ennek érdekében az általa elérhető legelőnyösebb szolgáltatási konstrukciót kínálja.

Fotó: MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.

Az MVM Next számára kiemelten fontos, hogy mind lakossági, mind üzleti ügyfelei a széles körű, komplex szolgáltatásokat egy csatornán keresztül érhessék el, így az áram- és földgázszolgáltatással kapcsolatos ügyek kezelésének ideje jelentősen csökkenthető. Azok a vállalatvezetők, akik ezt a társaságot választják üzleti partnerüknek, sok időt és energiát spórolnak meg saját maguk és vállalkozásuk számára.

Az MVM Next áram-és földgázszolgáltatással kapcsolatos otthoni, kényelmes ügyintézési lehetőségeket, környezetbarát szolgáltatásokat és rugalmas fizetési megoldásokat kínál ügyfelei számára. Az egyik legnépszerűbb környezetbarát, digitális szolgáltatás az elektronikus számla, amellyel az ügyfelek teljesen elfelejthetik a környezetet terhelő papírszámlákat és a készpénzhasználatot. A modern, hiteles, környezetbarát elektronikus számla igénylése csupán pár kattintás, számlájukat az ügyfelek azonnal és később is, a nap 24 órájában bármikor megtekinthetik és akár egy évre visszamenőleg visszakereshetik.

A e-számla sikerességét a tavalyi évek számai is jól bizonyítják: a 2020. év végi kampány során közel 25 000, míg a tavalyi év egészét tekintve összesen közel 350 000 új e-számla- beállítás történt. Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. ügyfelei a saját e-számlát mind a földgáz, mind az áramszolgáltatással kapcsolatban igényelhetik, az igénylés díjmentes. Az e- számla igénylése és kezelése a legkényelmesebb módon történik, a számlát otthonról bankkártyával, banki átutalással vagy csoportos beszedési megbízással is ki lehet egyenlíteni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.