időjárás °C Mária 2022. december 8.
logo

A kormány 95 százalékos extraprofitadót vetett ki a Molra

Szolnoki siker a folytatásban

2003.07.20. 22:00

-STRANDVÍZILABDA-

Tiszaújvárosban rendezték szombaton a strandvízilabda-bajnokság 3. selejtező fordulóját, ahol óriási érdeklődés mellett játszották a mérkőzéseket. A tornát követően a szurkolók is kipróbálhatták a játékot, s egészen sötétedésig tartott az amatőrök csatája.
A profik küzdelmében a Szolnok ob I-es játékosaira épülő Aréna-Szolnok és a Drink Team harcolt a tornagyőzelemért, miután a körmérkőzéses formában lebonyolított selejtezőn mindkét együttes legyőzte az Édesvízi Planktonokat, valamint az Amatőr Sasokat. Az első helyről döntő találkozón a szolnokiak 6:3-ra nyerték az első játszmát, ám 6:0-ra kikaptak a másodikban. A harmadik szettben azonban ismét erősítettek, s 6:4-es sikerrel megnyerték a tornát. Ezzel ők vihették haza a 100 ezer forintos díjat, míg a második helyen végző Drink Team tagjai 50 ezer forinttal vigasztalódtak, no meg a tudattal, hogy mindkét együttes szerepelhet a nyolcas döntőben, ahol viszszavághatnak a mostani kudarcért.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.