Röviden

MTI
2004. 01. 09. 0:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ciprusi ellenfelek
A magyar labdarúgó-válogatott a ciprusi tornán február 18-án Örményország ellen játssza első mérkőzését, majd az összecsapás győztese a Lettország– Kazahsztán mérkőzés nyertesével játszik, míg a vesztesek egymással mérkőznek. A másik csoportban Ciprus, Grúzia, Fehéroroszország és Románia szerepel. (MTI)

Körmendi siker
A férfi kosárlabda NB I-ben az előző idény két döntősének találkozóján a címvédő Körmend minimális különbséggel, 70-69-re legyőzte a vendég Kaposvárt. (MTI)

Roma a nyerő
A Szalay Balázs, Bunkoczi László (Opel Frontera) kettős a 63. időt érte el a Dakar-rali 7. szakaszán, ezzel összetettben a 61. helyen állt. A motorosok között a spanyol Joan Roma nyerte a 8. szakaszt Atar és Tidzsikdzsa között, s az összetettben is az élre állt. Az autósok között tegnap a francia Stéphane Peterhansel, Jean-Paul Cottret duó nyert, és ezzel átvette a vezetést. (MTI)

Kikapott a Chelsea
Az angol labdarúgó Premier League 20. fordulójában a Chelsea hazai pályán 1-0-ra kikapott a Liverpooltól, a Manchester United viszont 2-1-re nyert idegenben a Bolton Wanderers ellen. Az élcsoport a 20. forduló után: 1. Manchester United 49 pont, 2. FC Arsenal 46, 3. FC Chelsea 42. (MTI)

Elhunyt Török Gábor
Hatvannyolc éves korában elhunyt Török Gábor egykori labdarúgó-válogatott kapus, aki tagja volt a római olimpián bronzérmes csapatnak. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.