időjárás 1°C Taksony 2022. november 29.
logo

Röviden

MTI
2004.02.10. 00:00

Baumgartnerék elhatározása
A Baumgartner Team menedzsmentje és a Baumgartner család arra az elhatározásra jutott, hogy a kormány által felajánlott négymillió dolláros segítséget nem kívánják igénybe venni. A magyar állam ezzel együtt továbbra is segíti Baumgartner Zsolt Forma–1-es pályafutását, egy későbbi szerződés alapján 60 millió forintos támogatást nyújt. (MTI)

Hamis jegyek
A portugál szervezők figyelmeztetik a június 12-én kezdődő labdarúgó Európa-bajnokságra kíváncsi szurkolókat, hogy az interneten keresztül hamis jegyek kerültek a piacra.
Csak Portugáliában tíz ilyen portált füleltek le, egy jó hírű pénzintézet például 9000 eurót fizetett nem létező belépőkért. (MTI)

Göröngyös út
Csőd közeli állapotba került az athéni olimpia szervezői által
a maraton útvonalának felújításával megbízott vállalat, ezért a görög kormány új kivitelező után néz. Ráadásul az alkalmazottak bérük elmaradása miatt 11 napja sztrájkolnak, és eltorlaszolták az utat. (MTI)

Defibrillátor ajándékba
Újraélesztést elősegítő berendezést, defibrillátort kapott a Magyar Olimpiai Bizottság a készüléket forgalmazó Meditronic Hungáriától. (MTI)

Kapros az 55.
A tokiói, 1,3 millió dollár összdíjazású tornát megnyerő amerikai Lindsay Davenport két helyet javított egy héttel ezelőtti pozíciójához képest a női teniszezők világranglistáján, amelyen jelenleg már a negyedik. Az élen továbbra is a belga Justine Henin-Hardenne áll. Mandula Petra (38.) és Czink Melinda (67.) őrzi pozícióját, Kapros Anikó viszont előbbre lépett, az 55. (MTI)

Az utolsó visszatérés
Nyolc hónapos kihagyást követően – ígérete szerint – utoljára tér vissza Goran Ivanisevic, a wimbledoni teniszbajnokság 2001-es győztese, aki a héten Milánóban, majd utána Rotterdamban lép pályára. Ha újra megsérül, abbahagyja a játékot. (MTI)

Diamond újabb esélyt kapott
Az ausztrál szövetség esélyt ad
a kétszeres olimpiai bajnok sportlövő Michael Diamondnak, hogy kivívja az athéni játékok részvételi jogát. Diamond kénytelen volt kihagyni a januári válogatót, mert azzal gyanúsították, hogy erőszakoskodott a barátnőjével. A bíróság felmentette a vád alól, ezért nagylelkű a szövetség. (MTI)

Totónyeremények
A totó 6. játékhetén 13+1 plusz egy és 13 találatos szelvény nem volt, a tizenkettesekre 453 556, a tizenegyesekre 31 435, a tizesekre 4797 forintot fizetnek. Így kellett volna tippelni: X,1, 2, 2,1, X, 2, 1, 1, 2, 1, 2, X, plusz egy: 1. (MTI)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.