Akármi lesz, Serena Williams világelső marad

Már most eldőlt, hogy Serena Williams zárja az élen az évet a női teniszezők világranglistáján. Az amerikai játékos pályafutása során harmadszor várhatja az első helyről a következő esztendőt.

BuL
2013. 09. 27. 8:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 32 éves teniszező kilenc egyéni trófeát gyűjtött idén a WTA-sorozatban, s ezek között két Grand Slam-siker is volt (Roland Garros, US Open), az összesített mérlege pedig 67 győzelem és 4 vereség.

Serena Williams 2013-ban eddig több mint 9 millió dollárt gyűjtött pénzdíjakból.

A pályafutása során mindezidáig 55 egyes és 22 páros tornagyőzelmet aratott amerikai teniszezőt az októberi, isztambuli WTA-világbajnokságon köszönti majd a női versenyeket rendező szervezet, mint a világranglista év végi éllovasát.

Az október 22. és 27. között sorra kerülő vb-re eddig Serena Williams mellett a fehérorosz Viktorija Azarenka, az orosz Marija Sarapova, a lengyel Agnieszka Radwanska és a kínai Li Na kvalifikálta magát.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.