Busztragédia: megnézték a győriek a Pécs–Sopron meccset

A győri egyetemi csarnokban játszott találkozón végig a PINKK Pécsi 424 irányított, s végül hét ponttal, 79–72-re győzött.

TK
2013. 09. 19. 19:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A győri egyetemi csarnokban játszott találkozón végig a PINKK Pécsi 424 irányított, s végül hét ponttal, 79–72-re győzött. Pénteken 18 órától az Uniqua-Euroleasing Sopron a háromszoros Euroliga-győztes orosz Szpartak Moszkvával játszik bemutatómeccset, szintén az elhunyt szakemberek emlékére, ugyancsak Győrben.

A jegyek 1000 forintos egységáron a helyszínen vásárolhatók meg, s a belépők megváltásával Tapodi Péter és Fűzy Ákos családját, valamint a sérült játékosok rehabilitációját segítik a kilátogatók, a két nap teljes bevételét ugyanis erre fordítja a klub.

A győri csapatot egy soproni mérkőzésre szállító autóbusz Kapuvárnál ütközött össze egy személyautóval. A szerencsétlenség helyszínén meghalt Tapodi Péter klubigazgató, Fűzy Ákos vezetőedző a győri kórházban vesztette életét, a szerb Natasa Kovacevicnek pedig térd alatt amputálni kellett a lábát.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.