Csak a győzelem fogadható el a Veszprémtől

Szentpétervárra látogat az MKB-MVM Veszprém a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában.

WL
2013. 09. 18. 7:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A csütörtöki, közép-európai idő szerint 18 órakor kezdődő összecsapás egyértelmű esélyese a magyar bajnok. Nagy Lászlóék kerete sokkal erősebb, mint az orosz riválisé. A Szanktpetyerburg az előző BL-idényben csoportjában utolsó lett, mivel tíz meccsből csupán egyet nyert meg, és a gólkülönbsége mínusz 93 volt.

Ezzel szemben a veszprémiek tavasszal negyeddöntőt játszottak – a német Kiel állította meg őket – és azóta tovább erősödött a csapat.

Az első találkozóra 14 játékos utazik el szerdán Szentpétervárra, Carlos Ruesga kihagyja az összecsapást. Az oroszországi túra után, a második körben már igazi rangadó vár a Veszprémre, amikor – szeptember 29-én – fogadja a német Rhein-Neckar Löwent. Ez a találkozó a csoportelsőség szempontjából is döntő lehet.

Az A csoport 1. fordulója:

csütörtök:
Szanktpetyerburg (orosz) – MKB-MVM Veszprém 18.00
Rhein-Neckar Löwen (német) – Motor Zaporizzsja (ukrán) 19.00

szombat:
Croatia Zagreb (horvát) – Celje (szlovén) 18.00

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.