Ellopták a válogatott összes munkaeszközét

Az orosz férficsapat mindegyik kerékpárját ellopták péntek éjszaka a Firenzében zajló országúti világbajnokság helyszínéről.

WL
2013. 09. 28. 18:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Alekszandr Kolobnyev, a csapat első számú versenyzője szombaton Twitter-oldalán tette közzé a hírt, miszerint a helyi rendőrség már nyomoz a 16 eltűnt kerékpár ügyében.

A 2007-ben és 2009-ben vb-ezüstérmes sportoló ehhez azt tette hozzá, hogy elképzelhető, hogy részt vehetnek majd a viadalon, a csapat vezetői ugyanis azon dolgoznak, hogy szombat estére új bicikliket küldjenek az olasz városba.

Idén februárban a Mediterrán Körversenyen történt hasonló eset, akkor a Garmin csapat kerékpárjait vitték el tolvajok Franciaországban.

A vb férfimezőnyversenyén 272,5 kilométer vár a versenyzőkre, az útvonal Luccából indul, és Firenzébe érkezik.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.