Feljelentéssel fenyegetik Tomorit és a Ferencvárost

Triscsuk Krisztinát hazaengedték a kórházból, klubja orvosi stábja kezeli – mondta a játékos állapotáról Tekauer Norbert, az érdi klub elnöke.

TK
2013. 09. 17. 10:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Triscsuk Krisztinát hétfőn kiengedték a kórházból, a körülményekhez képest jól van, lát, ami nagy szó. Innentől saját orvosi stábunk kezeli, sajnos nem egy sérülése van: az arccsontja két helyen elrepedt, felül erősebben, a szemén is levált egy kisebb darab a retinából. A gyógyulási idejét még nem látjuk, most egy hét teljes pihenőt írtak elő számára. Remélem, a novemberi KEK-meccseken már pályára léphet, nemkülönben a válogatottban a decemberi vébén” – mondta az érdiek elnöke.

„Fikció, hogy nyertünk volna-e Triscsukkal a sorainkban, az viszont tény, hogy kiválásakor még két góllal vezettünk és ő volt a legjobbunk. Az is tény, hogy a sérülését okozó játékos, Tomori már nem először csinált ilyet, bár nem állítom, hogy szándékosan. Még nem volt időm teljesen kielemezni a felvételeket, de Elek Gábor FTC-edzőnek mondtam a meccs után: ha ez szándékos volt, akkor meglesznek a jogi következményei. Persze akkor indulatosabbak voltunk az átlagosnál az ügy hatása alatt. Szabó Edina vezetőedzőnk él-hal a játékosaiért, érthető, hogy őt is elragadták az érzelmei” – jelezte Tekauer Norbert.

„Az előírások szerint egy mentőnek kell kötelezően rendelkezésre állnia egy ilyen meccsen, az a kocsi azonban nem hagyhatja el a helyszínt, a nézők esetleges ellátására van ott. Triscsuk sérülése után ezért kellett hívni egy másik kocsit, ami félóra múlva ért csak oda. Mi éppen ezért a nyári ifjúsági vb-rendezésünkkor eleve két kocsit rendeltünk a helyszínre az esetleges játékossérülések gyors ellátására, ami persze pluszköltség. A Népligetben nem rendezői hiba történt, inkább kicsit rutinosabban készülhettek volna az eshetőségre, mert ilyen az élet” – tette hozzá a vesztes érdi kézicsapat első embere.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.