Fradi–Újpest a Duna TV-n

A Duna élőben közvetíti a Puskás Ferenc Stadionban sorra kerülő vasárnapi Ferencváros–Újpest labdarúgó bajnoki mérkőzést.

WL
2013. 09. 20. 15:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóirodájának pénteki közleménye szerint a közszolgálati csatorna az NB I nyolcadik fordulójából szombaton a DVTK – Budapest Honvéd bajnokit, vasárnap a Ferencvárosi TC – Újpest FC derbit tűzi műsorára. A szombaton 14.00 órakor kezdődő találkozó kommentátora Mezei Dániel lesz, a vasárnap 16.30-kor kezdődő rangadót Gundel Takács Gábor közvetíti.

Az NB II hatodik fordulójából is képernyőre kerül egy találkozó. A ZTE FC – Nyíregyháza Spartacus mérkőzés péntek 15.30-kor látható élőben a Dunán.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.