Fradi-Újpest: több mint 22 ezer jegy kelt el

Szombaton is rengeteg jegy fogyott a vasárnapi Ferencváros–Újpest összecsapásra.

KG
2013. 09. 22. 12:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A zöld-fehér klub szombati tájékoztatása szerint ugyanakkor korlátozott számban még kapható néhány belépő, így vasárnap a mérkőzés helyszínén, a stadion jegypénztáraiban lesz jegyárusítás, valamint szurkolói kártya kiváltására is nyílik lehetőség a Dózsa György út felőli beléptetési pontnál elhelyezett regisztrációs konténerben.

Mind a Stefánia úton, mind a Dózsa György úton 10 órakor nyit az összes pénztár, és 17.30-ig, illetve a szabad helyek gazdára találásáig várják az érdeklődőket.

A Duna élőben közvetíti a Puskás Ferenc Stadionban sorra kerülő vasárnapi Ferencváros–Újpest bajnoki mérkőzést.

 

Szűcs Lajos, a Lombard Pápa mostani, míg a Ferencváros volt kapusa a zöld-fehér csapat egyik szurkolói portáljának elmondta, hogy milyen volt egykori csapata ellen védeni, valamint hozzátette: mit vár a hétvégi „Derbytől”.

Az FTC arra kéri a drukkereket, hogy jóval a mérkőzés kezdete előtt érkezzenek meg a Puskás Ferenc Stadionba, mivel a nagy tömeg, valamint a mérkőzés kiemelt kockázatú besorolása miatt a beléptetés egészen biztosan több időt vesz majd igénybe a megszokottnál. A zavartalan bejutás érdekében a klub 2 és fél órával hamarabb, 14.00-kor megnyitja a stadion szektorait.

A fővárosban a hétvégén több nagy rendezvényt is tartanak, ami miatt számos forgalmi korlátozásra kell számítani, ezért az FTC arra kéri a szurkolókat, hogy lehetőleg ne autóval, hanem tömegközlekedéssel közelítsék meg a Puskás-stadiont.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.