Három magyar sporttehetség halt meg a hétvégén

Szombaton három magyar cselgáncsozó vesztette életét, mindhárman a Bajai Judo Club versenyzői voltak – írja a Borsonline.

NT
2013. 09. 17. 15:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Három magyar sportoló vesztette életét a múlt héten hétvégén a Borsonline cikke szerint. Mint írják, a 43 éves Takács Emese, majd hatvan perccel később a 17 esztendős Zsellér Martin és 43 éves édesapja haltak meg.

A szenior dzsúdóviadalokon elhunytáig rendszeresen tatamira lépő Emese a BJC-nél klubtitkárként dolgozott.  Nyáron egy alkalommal már rosszullétekkel küszködött, majd szombaton egy bajai amatőr teniszviadalon érte a halált okozó tüdőembólia. Heti három tenisz- és öt cselgáncstréningen vett részt, ismerői szerint kiváló erőnlétnek örvendett.

Zsellér Martin a serdülő- és ifjúsági országos bajnoki ezüstérmes, óriási tehetségnek tartott, az ifjúsági válogatottság küszöbén lévő fiú friss jogosítvánnyal vezette gépjárművüket Kiskunmajsa és Kiskunhalas között. Előzésbe kezdett, amikor az autója frontálisan ütközött egy másik gépkocsival. Az ifjú dzsúdós társaságában utazott édesapja, a 43 éves Zoltán, aki Gemencen dolgozott erdészként.

A Bajai Judo Club vezetése tegnap válságstábot hívott össze, de az elhunytak temetéséről csak később intézkednek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.