Hosszabb kihagyásra kényszerül a brazil válogatott kapitánya

Hat hétre harcképtelenné vált Thiago Silva, a francia bajnok Paris Saint-Germain és a brazil labdarúgó-válogatott csapatkapitánya.

WL
2013. 09. 24. 21:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 28 éves hátvéd bal combja húzódott meg vasárnap, a Monaco ellen 1-1-es döntetlennel zárult meccs során, és már a 15. percben le kellett cserélni.

A dél-amerikai légiós a bajnoki és Bajnokok Ligája-találkozók mellett a jövő évi világbajnokságon házigazda nemzeti csapat két felkészülési mérkőzéséről is hiányozni fog: a brazilok október 12-én Szöulban a dél-koreaiak, majd három nappal később Pekingben a zambiaiak ellen lépnek pályára.

Silva tavaly 42 millió euróért szerződött Párizsba az AC Milantól, és vezetésével a PSG 1994 óta első bajnoki címét szerezte meg, továbbá 18 éve először bejutott a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.