Ibrahimovic marad Párizsban

Egy évvel, 2016-ig meghosszabbította szerződését klubjával, a francia bajnok Paris Saint-Germainnel a gárda svéd futballistája.

KG
2013. 09. 24. 22:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 31 éves támadó három évre kötelezte el magát, amikor tavaly az AC Milantól Párizsba igazolt. „Nem látok nagyobb kihívást Európában, mint a PSG. Egyértelműen azt szeretném, ha ez lenne az utolsó nagy klub a pályafutásomban. Ez az egyesület olyan, mint én: egyetlen álom sem elég nagy nekünk” – mondta az egyesület honlapjának Ibrahimovic.

A helyi sajtó úgy tudja, hogy a szerződéshosszabbítás nyomán a játékos éves fizetése 14-ről 15 millió euróra emelkedik. Ibrahimovic gólkirály lett a Ligue 1 előző idényében, 34 meccsen 30-szor volt eredményes, s ezzel oroszlánrésze volt abban, hogy a PSG 1994 után először ismét bajnoki címet szerzett.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.