Ki hazudik? Hol alszik a friss Vuelta-győztes?

Nem abban a szállodában keresték hétfőn a doppingellenőrök Christopher Hornert, a Vuelta a Espana kerékpáros körverseny friss győztesét, amelyikben lakott.

TK
2013. 09. 16. 14:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amint azt a bringás klubja, a RadioShack jelezte: ők a holléti nyilvántartás szabályainak megfelelően korábban leadták, hogy Horner nem a csapatszállodában lakik majd, hanem abban a hotelben, ahol a felesége szállt meg.

Az október 23-án 42 esztendős Horner a háromhetes kerékpáros körversenyek történetének legidősebb győztesévé lépett elő azzal, hogy vasárnap megnyerte a Vueltát.

A három nagy körverseny – a Tour de France, a Giro d’Italia és a Vuelta – összesítésében az eddigi korrekorder a belga Fermin Lambot volt, aki 1922-ben 36 évesen nyerte meg a Tourt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.