Kirúgták Fatih Terimet

Felbontották Fatih Terim vezetőedzői szerződését a Galatasaray labdarúgóklub irányítói.

WL
2013. 09. 24. 19:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A lépésre állítólag azért került sor, mert a szakember nem egyezett bele, hogy a szezon végéig érvényes megállapodását két évvel meghosszabbítsák. A török média ugyanakkor egy ideje már arról cikkez, hogy megromlott a viszony a vezetőség és a tréner között.

A klub keddi közleménye szerint az igazgatótanács egyhangú szavazással határozott Terim szerződésének felbontásáról.

A 60 éves szakember augusztusban vállalta, hogy májusig – párhuzamosan klubedzői feladataival – ellátja a szövetségi kapitányi teendőket is. A török válogatott a magyarral azonos világbajnoki selejtezőcsoportban szerepel.

A Galatasaray, amely jelenleg csak a tizedik helyen áll a bajnokságban, érdekelt a Bajnokok Ligájában is, ahol a múlt heti első fordulóban 6-1-re kikapott otthon a Real Madridtól.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.