Kizárták Vilit és Ellót

Összesen 175 ló érkezett a vasárnapig tartó, izsáki négyesfogathajtó-Európa-bajnokságra, közülük kettő nem felelt meg a csütörtöki állatorvosi vizsgálaton.

BL
2013. 09. 26. 14:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A csak egyéniben érdekelt Galbács Ferenc Vili nevű lova és az osztrák csapattag, Ewald Wurm Ello névre hallgató négylábúja nem kapott rajtengedélyt, így ez a két versenyző négy-négy lóval kénytelen végighajtani a három napot, cserére nem maradt lehetőségük.

A 16 órakor kezdődő ünnepélyes megnyitó előtt megtartották a pénteki nyitószám, a díjhajtás sorsolását. Ez alapján a magyar csapattagok közül ifjabb Dobrovitz József mutatkozik be elsőként, ő 10.58-kor kezdi meg szereplését. A hétszeres világbajnok Lázár Zoltánt 14.22-kor, míg a 2004-ben csapatban világbajnok Dobrovitz Józsefet 16.54-kor láthatja a közönség a díjhajtó négyszögben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.