Meccs közben egyszer csak egy ejtőernyős landolt a pályán

Az eset az ötödik vonalban történt a játékosoknak és mintegy ezer főnyi szurkolótábornak nagy meglepetést okozva.

BL
2013. 09. 16. 17:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az eset az ötödik vonalbeli Salisbury City és a Chester FC találkozóján történt a játékosoknak és mintegy ezer főnyi szurkolótábornak nagy meglepetést okozva. Az ugró a földet érés után nyugodtan összecsomagolta ernyőjét, majd a nézők tapsa közben lesétált a játéktérről.

A 34 éves Danny Higginbotham, a Stoke City korábbi védője, aki jelenleg a Chester futballistája, Twitter-oldalán úgy fogalmazott, hogy hosszú pályafutása egyik legfurcsább esete volt ez. „A második félidő fele telt el, amikor a semmiből egy ejtőernyős landolt a pályán. Nem tudni, mit gondolt, hova érkezik, de az biztos, hogy földet érése kemény volt” – tette hozzá.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.