Meggondolta magát az Újpest egyik szurkolói csoportja

Hétfőn úgy döntöttek az újpesti ultrák, hogy nem vesznek részt a Ferencváros–Újpest meccsen, kedden viszont az egyik csoport megváltoztatta döntését.

TK
2013. 09. 17. 11:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Viola Fidelity nevű ultracsoport részt vesz a vasárnapi fővárosi derbin – értesült az MNO. A lilák szurkolói csoportjai az általuk diszkriminatívnak tartott szurkolói kártya, illetve szurkolói regisztráció miatt döntöttek úgy, hogy távol maradnak a Puskás Ferenc Stadionban megrendezendő mérkőzéstől.

Azonban a Viola Fidelity csoport megváltoztatta döntését: „Reméljük, szurkolótársaink mellénk állnak és megmutathatjuk újra az országnak, hogy Magyarország egyetlen igazi futballpárosítása élőben sokkal fényesebb és hangulatosabb. Szerintünk a legjobb alkalom a visszatérésre ez a mérkőzés, az ország mérkőzése.”

A lila-fehér klub honlapjának hétfői beszámolója szerint a 16.30-kor a Puskás Ferenc Stadionban kezdődő összecsapás előtt 13.30-kor találkoznak a vendég drukkerek a Szusza Ferenc Stadionnál. Onnan különbuszok viszik majd őket, amelyekre kizárólag érvényes belépő birtokában, az első ajtón lehet majd felszállni. A Puskás Ferenc Stadion területére kizárólag a szervezett utazásban részt vevőket engedik majd be.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.