Szabics Grazban marad és már a jövőt tervezi

Szabics Imre labdarúgó-pályafutása befejeztével is a Sturm Graz kötelékében maradhat, de már egy új szerepkör várhat rá.

WL
2013. 09. 17. 17:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szabics Imre nem bont szerződést a Sturm Graz csapatával, hanem edzőként vagy vezetőként marad a klubnál – írja a Csakfoci.hu. Az osztrák csapat ügyvezetője, Gerhard Goldbrich a Sturm12.at oldalnak elmondta: Szabics Imre ki fogja tölteni nyárig érvényes szerződését, utána pedig kap egy másikat, de ez már más szerepkört fog biztosítani a magyar futballistának.

Goldbrich közölte azt is, hogy Szabics nemsokára megszerzi az A-licences edzői képesítést, így adja magát a szituáció, hogy edzőként folytassa majd a klubnál, bár az ügyvezető szerint a magyar játékos klubvezetőként, esetleg megfigyelőként is el tudja képzelni a jövőt.

Ezzel lezárulhat azoknak a spekulációknak a sora, melyek szerint Szabics legkorábban a téli átigazolási időszakban egy magyar egyesülethez igazol. Korábban olyan híreket lehetett hallani, hogy Szabicsra már nem számít osztrák klubja, és a csatárt ekkor összeboronálták korábbi csapatával, a Ferencvárossal, illetve a magyar bajnok Győri ETO-val is.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.