Szász Kitti káprázatos, mindenkit elpáholt a vb-döntőben

Szász Kitti nyerte a Red Bull Street Style tokiói világdöntőjét, s ezzel megvédte címét. A sorozat a szabadstílusú futball nem hivatalos világbajnokságának tekinthető.

BuL
2013. 09. 19. 11:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar sportoló – az őt képviselő Sports&Arts ügynökség csütörtöki tájékoztatása szerint – veretlenül diadalmaskodott, ugyanis a „körmérkőzéses” rendszerű selejtezőben mind a hét ellenfelénél jobbnak bizonyult, majd az elődöntőben és a fináléban sem talált legyőzőre. (Tavaly sem!)

A freestyle fociban lehatárolt területen belül két játékos vív egymással párharcot, melynek során felváltva 30 másodpercre kapják meg a labdát, s ez alatt az idő alatt mutathatják be előadásukat. A párharcok három percig tartanak, a zsűri a játékosok teljesítményét labdakezelés, kreativitás és stílus alapján értékeli.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.