Szűcs Lajos már tudja, mi lesz a Fradi-Újpest

„Az Újpest ellen azt várom, hogy sima négyest gurítanak a fiúk” – mondta Szűcs Lajos, a Ferencváros korábbi kapusa.

TK
2013. 09. 17. 9:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A Fradi ellen mindig különös érzés védeni, hiszen az érzelmeimet mindenki ismeri, amit nem is fogok soha megtagadni. Ettől függetlenül természetesen a meccsen mindent megteszek a Lombard sikeréért. Küzdelmes jó mérkőzésen mezőnyben jól játszottunk, de talán csak egy nagy helyzetünk volt, míg a Fradi többet kidolgozott. Nálunk nagyon hiányzik Maric és többen kidőltek a védelemből is. Természetesen az is meghatározó volt, hogy mindkét félidő elején gólt lőtt a Fradi, összességében megérdemelten győzelmet aratott a Ferencváros. Öröm látni, hogy a Fradinál jók a játékosok és jó az edző, és természetesen a fantasztikus szurkolótábor még mindig a tizenkettedik embere a csapatnak” – mondta a kapus az Üllői129.hu-nak.

„A Fradi szerintem jó eséllyel harcol a bajnoki címért, mi pedig egy kellemtelen középcsapat szeretnénk lenni. A jövő heti Újpest elleni rangadót illetően azt várom, hogy sima négyest gurítanak a fiúk. Mivel már pénteken lejátsszuk a meccsünket, így természetesen én is ott leszek a lelátón” – tette hozzá Szűcs Lajos.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.