Vb-aranyért birkózik este Sastin Marianna

Sastin Marianna hihetetlenül meggyőző teljesítménnyel, 47 másodperc alatt tussal nyert a japán Ito Ajaka ellen a budapesti birkózó-világbajnokság 59 kilogrammos elődöntőjében, így este az aranyéremért küzdhet.

BuL
2013. 09. 19. 14:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sastin Marianna eddigi három mérkőzésén egyszer sem töltött három percnél többet a szőnyegen, lehengerlő volt, és a szakág nagyhatalmának számító – négy londoni aranyból hármat elhozó – Japánból érkezett Ito Ajakát úgy söpörte el, mint a kint tomboló szeptemberi orkán a facsemetéket.

„Nagyon jól érzem magam, bárki jöhet a döntőben, mert most úgy érzem, mindenkit le tudok győzni. Az ezüstérmet nem vagyok hajlandó aláírni” – jelentette ki a kétszeres vb-ezüstérmes birkózó.

NŐK
55 kg. Elődöntő:
Barka Emese–Mattsson (svéd) 0:10-nél tus
59 kg. Elődöntő: Sastin Marianna–Ito (japán) 5:0-nál tus

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.