Vettel lekapcsolta a villanyt

A nemzetközi sajtó a világbajnoki címvédő Sebastian Vettelnek, a Red Bull német pilótájának sorozatban harmadik szingapúri győzelmét taglalta.

TK
2013. 09. 23. 14:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Spanyolország:
El Mundo: „Vettel ezt az idényt is elhódította magának.”

Marca: „Vettel lekapcsolta a villanyt. A 2013-as szezon lefutottnak tűnik.”

El País: „Vettel ellen semmilyen taktika nem segít. A német pilóta kényelmes diadala Alonso és Räikkönen előtt ismét bebizonyította, hogy a Red Bull egyre erősebb, a többiek pedig feladták.”

El Mundo Deportivo: „Alonso remek második helyet szerzett hihetetlen rajtjának és nagyszerű stratégiájának köszönhetően. De mindez hiábavalónak bizonyult Vettel ellen, aki Red Bulljával minden riválisát megalázta.”

AS: „A német mindent kihozott a kocsijából, és olyan tempót ment, amellyel megsemmisítette a vetélytársakat.”

Anglia:
The Sun: „A Red Bull ásza leckét adott a »hogy csináljam ki a többieket?« témakörből.”

Independent: „A címvédő ismét érinthetetlennek bizonyult, és egyre közelít negyedik vb-elsőségéhez.”

The Telegraph: „Már csak idő kérdése, hogy Vettel mikor szerzi meg negyedik világbajnoki címét.”

Olaszország:
La Gazzetta dello Sport: „Feltartóztathatatlanul! Vettel ijesztő, de Alonso második lett. A spanyol úgy rajtolt el, mint Usain Bolt, és utána is zseniálisan taktikázott.”

Corriere dello Sport: „Őrült Ferrari: Alonso és csapata tökéletesen versenyzett, de az F138-nak mégis meg kellett adnia magát a Red Bullnak. Vettel megint nyert, 60 pontos előnnyel vezet, és már látja negyedik vb-címét.”

Tuttosport: „Alonso az Alonso – a címtől viszont el kellett köszönnie. Még a príma rajt és a megfelelő stratégia sem segített.”

Corriere della Sera: „Vettel, megint ez az egyszemélyes átok. Alonso mesterien indult, de a vb már a német kezében van.”

La Stampa: „Vettel a magányos uralkodó, aki kézben tartja a szezont. Alonso kicsikarta a második helyet, de a Ferrari már a 2014-es idényen gondolkodhat.”

Franciaország:
Liberation: „Vettelt ismét nem lehetett megközelíteni.”

Ausztria:
Kronen Zeitung: „Vettel mesterhármasa Szingapúrban. A háromszoros világbajnok ismét a földbe döngölte vetélytársait az éjszakai szaunában, megszerezve idei hetedik, pályafutása során pedig a 33. futamgyőzelmét.”

Kurier: „Vettel lekapcsolta a villanyt a világbajnokságon, és erődemonstrációt tartott Szingapúrban. Úgy tűnik, eldőlt a vb.”

Svájc:
Tagesanzeiger: „Vetteltől már aligha lehet elvenni sorozatban negyedik vb-címét. Ráadásul a következő hetekben olyan versenyek jönnek, amelyek szintén »fekszenek« neki.”

Neue Zürcher Zeitung: „Vettel még sosem távolodott el ennyire egyértelműen a mezőnytől, az újabb világbajnoki cím már csak formaság.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.