A tulajdonosnak üzentek az újpesti buldogok

Már lassan egy éve, hogy elnémult az Újpest legnagyobb szurkolói csoportja, az UVB.

TK
2013. 10. 07. 19:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az UVB a szezon elejétől már nem látogatja a csapat meccseit. A szurkolói csoportot nem érdekli, hogy a klubtulajdonos Roderick Duchatelet-nek milyen pereket kell megnyernie az Újpest érdekében, valamint elegük van „a rombolásból, a középszerűségből, a vereségekből! Elég volt a tehetségtelen külföldiekből, a nézhetetlen fociból!”

Kérdéseik is vannak a belga tulajdonoshoz. A csoport levelében azt írja, hogy nem tudják megérteni, miként fordulhat elő az, hogy ebben a szezonban csak két győzelme van a csapatnak, cserekapus nélkül állnak ki a mérkőzésre, miközben abban kell bízni, hogy csak három góllal kapnak ki Székesfehérváron.

Az UVB levele végén le is vonja a konklúziót: „ajtót mutatnak” Roderick Duchatelet-nek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.