A Vác volt kapusát ölték meg Fejérben

Héger Ádám, a Kaposvölgye és a Vác labdarúgócsapatának korábbi NB II-es kapusa az egyik Fejér megyei áldozat.

BuL
2013. 10. 15. 7:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A dunaújvárosi kapitányságra délelőtt érkezett bejelentés az Országos Mentőszolgálat munkatársaitól arról, hogy egy férfi véget akart vetni az életének Baracson. Az öngyilkosságra készülő férfira egy lakóházban találtak rá, és kórházba szállították.

Ezt követően a rendőrök Mélykút közelében egy mezőgazdasági területen egy nő és egy fiatal férfi holttestét találták meg. A nyomozás megállapította, hogy a nő a Baracsról kórházba szállított férfi élettársa volt, a fiatalember a férfi nevelt fia. A rendőrök vizsgálata egyértelműsítette, kettős gyilkosság történt: a megtalált anya és fia halálát bűncselekmény okozta. A férfi azóta vallomást tett.

Az 1991-ben született Héger Ádám 2011 tavaszán mutatkozott be az NB II-ben, előbb a Kaposvölgye, majd a a Vác kapuját védte – utóbbi klubnál egy teljes idényt töltött el, 16 bajnokin jutott szóhoz.

Héger Ádám nagybátyja, Héger József korábban a Vác labdarúgócsapatát működtető gazdasági társaság tulajdonosa volt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.