Bale játszik a Málaga ellen

Ancelotti komoly szerepet szán Bale-nek a Juve és a Barca ellen, így a hétvégén már játszatja is.

Ch. Gáll András (Madrid)
2013. 10. 18. 11:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bale-lel kapcsolatban az elmúlt napokban megannyi találgatás jelet meg a spanyol sajtóban arról, hogy sérülten érkezett a klubhoz a Tottenhamtól, súlyos gerincsérve van, s már a Premier League-ben is 27 mérkőzést volt kénytelen kihagyni hátfájása miatt. (A walesi szélső legutóbb combizomhúzódás miatt dőlt ki a sorból.)

„Bale teljesen egészséges, az az apróság, hogy egy-két helyen kidudorodást diagnosztizáltak a csigolyái között, nem jelent semmit. Én az egész labdarúgó-pályafutásomat végigjátszottam efféle kidudorodásokkal, egyetlen meccset sem hagytam ki emiatt, az ilyesmi előfordul a legtöbb embernél, hát még a sportolóknál” – mondta Carlo Ancelotti a péntek déli sajtóértekezleten a Real Madrid Városban, a csapat edzőtáborában.

A Madrid szakvezetője hangsúlyozta: sorsfordító egy hét következik most a csapat életében: „Szombaton a Málaga, szerdán a Juventus elleni hazai BL-mérkőzés, majd jövő szombaton Barcelonában az El Clásico. Ezeken a mérkőzéseken már komoly szerepet szánok Bale-nek, ezért kell már a Málaga ellen is játszania” – mondta Ancelotti, aki szerint a 91 millió euróért vásárolt walesi szélső kifogástalan edzettségi állapotban van, semmi akadálya a játékának.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.