Benedek Tiborék újrakezdik

A magyar férfi vízilabda-válogatott a vb utáni első edzőtáborozását tartja a jövő héten.

TK
2013. 10. 15. 10:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A sportági szövetség honlapjának híre szerint Benedek Tibor szövetségi kapitány a korosztályos nemzeti csapat elleni meccsen, amelyet a Kondorosi úti uszodában rendeznek meg 17 órától, nem számíthat a friss vb-aranyérmesek közül a három légiósra, a kétszeres olimpiai bajnok Madaras Norbertre, illetve az egyszeres ötkarikás győztes Varga fivérekre, Dánielre és Dénesre.

A katalán fővárosban diadalmaskodó együttes további tíz játékosa azonban a szakvezető rendelkezésére áll. Hozzájuk csatlakozik a világbajnokság előtti felkészülésben részt vett bő keret két tagja, Salamon Ferenc és Tóth Márton.

A vasárnapi találkozón fellépők névsora:
Decker Attila, Nagy Viktor – kapusok
Bátori Bence, Bedő Krisztián, Decker Ádám, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Salamon Ferenc, Szivós Márton, Tóth Márton, Vámos Márton – mezőnyjátékosok

„Ez tizenkét fő, még gondolkodom azon, legyen-e egy tizenharmadik is” – kommentált a kapitány a www.waterpolo.hu beszámolója szerint.

A juniorok elleni mérkőzést követően a Benedek-legénység – további pólósokkal bővülve – útra kel Martfűre, ahol másfélnapos összetartáson vesz részt. A mini-edzőtáborozáson nem lesznek ott a szolnoki játékosok (Decker A., Hosnyánszky, Vámos), nekik ugyanis kedden Szentesen van jelenésük, ekkor pótolják az elmúlt hétvégi, nagyváradi BL-selejtező miatt elhalasztott bajnoki összecsapásukat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.