Benitez szerint Wenger a legjobb

Rafael Benitez, a Napoli labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint Arsene Wenger, az angol bajnokságban listavezető Arsenal francia mestere a legjobb szakvezető Angliában.

WL
2013. 10. 01. 13:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A spanyol tréner ezt a két csapat esti Bajnokok Ligája-mérkőzése előtt nyilatkozta, hozzátéve, hogy nagy rajongója Londonban dolgozó kollégájának.

„Jó játékosokat igazolt az Arsenal, most remekül megy a játék a csapatnak, Wenger pedig nemcsak edzőként, hanem magánemberként is nagyon szimpatikus” – mondta Benitez. „Jól ismeri az angol bajnokságot, óriási európai kupatapasztalattal rendelkezik, és mindig a legjobb négyben végez a csapatával a Premier League-ben.”

A spanyol szakember hozzátette, szerinte Wenger nagyszerű munkát végez az Arsenallal, s reméli, hogy a francia tréner – ha nem is ebben az évben, de – egyszer megnyeri a BL-t a londoni csapattal.

A két együttes, amely az első fordulóban egyaránt nyert a BL F csoportjában, ma az Emirates Stadionban csap össze.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.