Bevették Zágrábot a veszprémiek

A magyar csapat sima, 11 gólos győzelmet aratott a horvát fővárosban.

LM
2013. 10. 20. 18:26
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jól kezdte a mérkőzést a magyar bajnok, mely néhány perc után 3–0-ra, majd 5–2-re is vezetett. Ezt követően a hazaiak a 10. percben egy gólra zárkóztak fel, a folytatásban azonban nem tudtak ellenállni a veszprémi támadásoknak. Nagy Lászlóék hat gólt lőttek sorozatban, míg a zágrábiak egészen a 22. percig nem találtak kapuba. A félidő hajrájában is a Veszprém dominált, s végül hétgólos előnnyel mehetett pihenni (8–15).
A fordulás után sem változott a mérkőzés képe, a magyar együttes kézben tartotta az összecsapást, s csak annyi volt a kérdés, hogy győzelmének aránya mekkora lesz: a találkozót végül 11 góllal nyerte Carlos Ortega csapata.

A veszprémiek újabb sikerükkel magabiztosan, 3 pontos előnnyel vezetik az A csoportot.

férfi BL, A csoport, 4. forduló:
Croatia Zagreb (horvát) – MKB-MVM Veszprém 22–33 (8–15)

csütörtökön játszották:
Motor Zaporizzsja (ukrán) – Celje (szlovén) 29–32
Rhein-Neckar Löwen (német) – Szanktpetyerburg (orosz) 31–17

Az állás: 1. Veszprém 8 pont, 2. Rhein-Neckar Löwen 5, 3. Celje 4 (107–103), 4. Croatia Zagreb 4 (111–109), 5. Zaporizzsja 3, 6. Szanktpetyerburg 0

A csoportból az első négy jut a nyolcaddöntőbe.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.