„Csak” 91 milliót fizettek Gareth Bale-ért

Ha lehet hinni a Real Madrid elnökének, továbbra is Cristiano Ronaldo a világ legdrágább játékosa.

KG
2013. 10. 15. 13:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Intereconomia nevű spanyol televíziós csatornának nyilatkozva Pérez igennel felelt arra a kérdésre, hogy a Real Madrid valóban 91 millió eurót kapna-e, ha Bale hirtelen abbahagyná a futballt.

„Ez egy életbiztosítás, amelyben a balesetek is benne foglaltatnak. Bale biztosítása akkora összegről szól, amennyibe került” – fogalmazott, hozzátéve, hogy halálesetre, illetve hosszan tartó játékképtelenségre vonatkozik.

Mostanáig sem a Real Madrid, sem Bale korábbi klubja, a Tottenham Hotspur nem közölte Bale vételárát. A spanyol sajtó 91 millióra becsülte, egyes angol orgánumok pedig 101 millióról számoltak be, s általánosan a 100 milliós vételár terjedt el . Ha Pérez kijelentése fedi a valóságot, továbbra is Cristiano Ronaldo a világ legdrágább játékosa, ő ugyanis 94 millió euróért került 2009-ben a Manchester Unitedtől a Real Madridhoz.

Pérez egyúttal cáfolta a Marca című lap állítását, hogy a jelenleg combizomhúzódással kezelt Bale-nek porckorongsérve is van. „Nincs neki. Ha lenne, megmondanánk” – jelentette ki.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.