Di Stefano Puskásról: Aki nem látta játszani, az nem látott futballt

A szombati Real Madrid–Málaga meccs műsorfüzete egy teljes oldalt szentelt Puskás Ferencnek.

Ch. Gáll András (Madrid)
2013. 10. 19. 20:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Puskás Hetek keretében a Santiago Bernabéu Stadionban kiállítást rendeznek a legendás Pancho trófeáiból, ereklyéiből. A műsorfüzet kiemeli a Valdebebasban, a Real Madrid edzőközpontjában csütörtökön leleplezendő bronz Puskás-mellszobrot, mint az ünnepségsorozat egyik fénypontját.

A Grada Blanca (Fehér tribün) kiemeli: „A kiállítás csemege lesz a nosztalgikus idősebb szurkolók számára, de a fiataloknak is, akik nem láthatták élőben futballozni Panchót. Puskás emblematikus és imádott alakja volt a klub történelmének, akiről játékostársa, Alfredo Di Stéfano ezt mondta: „Aki nem látta játszani Puskást, az nem látott futballt.”

Ha valakinek el lehet ezt hinni, akkor az Don Alfredo...

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.