Elismerően beszélt az EuroSport stábja a felcsúti stadionról

Még féléves munkát kell elvégezniük a felcsúti stadion építőinek, de a megnyitó utáni versenyprogram már most láthatóan zsúfolt.

TK
2013. 10. 05. 20:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A húsvéti Puskás–Suzuki-kupa és a május végi ügyvéd vb (Mundiavocat 2014) után, júliusban az ifjúsági (U19) Európa-bajnokság egyik helyszíne lesz az új aréna. Hét közben megtörtént az első stadionszemle az UEFA és a rendezvényt az egész világon közvetítő EuroSport részéről.

Mészáros László, az Akadémia igazgatója, Dobrosi Tamás, a stadion tervezője és Szöllősi György kommunikációs igazgató előbb fogadta az UEFA képviselőivel kiegészült EuroSport-stábot, majd az ifjúsági Európa-bajnokság projektvezetőjét, Pierpascal Larotondát, és munkatársát, Fabienne Bécót.

A felcsúti létesítményegyüttesről minden vendég elismerően szólt, rendkívül eredetinek és látványosnak nevezve az építészeti koncepciót. Ennél fontosabb azonban, hogy megnyugtató adatokat jegyezhettek fel az ilyenkor kitöltendő formanyomtatványokba, amelyek a biztonsági, közvetítési, sport- és egyéb szempontokat figyelembe véve mérik fel a jövő nyári kontinenstorna helyszíneit.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.