Falcao a Realba tart?

A kolumbiai sztár szívesen focizna Madridban. A Királyiak elnöke pedig meg akarja szerezni.

GB
2013. 10. 15. 14:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Januárban még biztos nem jön, de ki tudja, júniusban talán” – nyilatkozta az egyesület első embere, aki szerint a Monaco csatára szívesen futballozna a madridiaknál.

A 27 éves dél-amerikai gólvágó leigazolását elősegítheti, hogy a támadó alakzatban szereplő Karim Benzemát nem igazán szeretik a Real-drukkerek. A francia válogatott játékost, egyik kedvencét azonban Pérez a védelmébe vette: „Valamennyi játékosunkban hiszek, Karim kiváló labdarúgó, minden nyáron kapunk érte ajánlatokat.”

Az elnök az interjúban kitért arra is, hogy a királyi klub várhatóan a jövő nyáron elkezdi stadionja felújítását, amely nagyjából 400 millió euróba kerül.

Nemrégiben szenzációs leleplezéssel állt elő a Noticias Uno nevű kolumbiai tévécsatorna. Radamel Falcao állítólag két évet letagadott életkorából, és nem 27 éves, hanem már 29.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.