Falcao a Realban? Ő nem tud róla

A kolumbiai labdarúgó nem tervezi, hogy a Monacótól a Real Madridhoz szerződjön át.

WL
2013. 10. 16. 12:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Nagyon jól érzem magam a jelenlegi csapatomnál” – nyilatkozta a gólerős támadó válaszul arra, hogy a spanyol királyi gárda klubelnöke egy hétfő esti televíziós műsorban arról beszélt: Falcaóért, akit nagyon nagy játékosnak nevezett, ajánlatot tehetnek a jövő nyáron. Florentino Pérez hozzátette, szerinte a Monaco csatára szívesen futballozna a madridiaknál.

A 27 éves dél-amerikai futballista kedd esti reagálásában megköszönte az elnök szavait, s a Real iránta való érdeklődését, de leszögezte: tökéletesen elégedett mostani helyzetével, s nem tervez klubcserét.

Falcao amúgy a másik madridi élcsapattól, az Atléticótól igazolt át május végén a francia élvonalban szereplő új együtteséhez, médiainformációk szerint 50 millió euró körüli összegért.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.