Fradista fiatalok üzentek Akeem Adamsnek

A Ferencváros trinidadi futballistájának keringését továbbra is műszív tartja fenn. A zöld-fehér klub U13-as csapata egy képpel üzent Akeem Adamsnek.

TK
2013. 10. 01. 16:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szeptember 27-én harmadszor műtötték meg a trinidadi játékost, míg az FTC szeptember 26-án felhívást tett közzé honlapján, amiben arra kért mindenkit, hogy látogasson el az Országos Vérellátó Szolgálat budapesti központjába, és adjon vért.

Szeptember utolsó napján Adams édesanyja és testvére is megérkezett Budapestre. Sajtóinformációk szerint a trinidadi labdarúgó a kórházi ágyon megszorította édesanyja kezét.

A fiatal sportolókat a Ferencváros–Újpest meccs szünetében köszöntötték a fradisták. Fontos megemlíteni, hogy az U13-as csapat a vendégszurkolókat is megtapsolta, akik sportszerűen viszonozták a gesztust.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.