Gareth Bale-t hetekre elveszítette a Real

Combizomhúzódása miatt pár hétig nem léphet pályára Gareth Bale, a világ legdrágább játékosa.

KG
2013. 10. 02. 17:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A királyi klub szerdai közleményéből az nem derül ki, hogy meddig lesz harcképtelen a walesi szélső, de szinte biztosan nem szerepelhet hétvégén a Levante elleni bajnoki találkozón és valószínűleg kihagyja válogatottja jövő pénteki, Macedónia elleni, majd négy nappal később a belgákkal szembeni világbajnoki selejtezőmérkőzését is.

A Tottenham Hotspur együttesétől 100 millió euróért leigazolt Bale, aki sérülése miatt nem tagja az FC Köbenhavn elleni, szerdai Bajnokok Ligája-találkozóra készülő keretnek sem, kezdőként még mindig nem mutatkozott be a Santiago Bernabeu Stadionban új csapata színeiben. Idegenben már kezdett a Realban: első meccsén, a Villarreal ellen gólt is szerzett szeptember közepén.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.