Gera nagyon sajnálja

Túl korainak tartaná a visszatérését, ugyanakkor nagyon sajnálja Gera Zoltán, hogy nem lehet ott a magyar labdarúgó-válogatott utolsó két világbajnoki selejtezőjén.

WL
2013. 10. 01. 12:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Tegnap nyilvános lett a válogatott keret, így véglegesen eldőlt, hogy bármennyire is szerettem volna, nem lehetek ott Hollandiában. Sajnos nem gyógyult a lábam olyan gyorsan, mint gondoltam. Az a gond, hogy a hajlítóm amúgy is gyengébb volt, de emiatt a húzódás miatt gyengült is, és addig nem is edzhetek, amíg nem erősödik meg újra” – írta Facebook-oldalán a válogatott csapatkapitánya.

A West Bromwich Albion légiósa még tavaly szenvedett súlyos térdsérülést, amelyből már felépült, ám az említett húzódás miatt a visszatérése tovább várat magára.

„Jövő héten már remélhetőleg beszállhatok edzeni a többiekkel. Sajnálom, hogy nem tudok menni a válogatottba, már nagyon szerettem volna a csapattal lenni, de be kell látnom, sajnos túl korai ez most nekem” – tette hozzá Gera, aki 2011-ben két gólt szerzett az Amsterdam Arénában, ahol végül 5–3-as vereséget szenvedett a magyar csapat. A futballista első találatát akkor az Év magyar góljának választották.

A magyar válogatott két mérkőzéssel a sorozat vége előtt a pótselejtezőt érő második helyen áll, ezt meg is tarthatja, ehhez azonban idegenbeli bravúrra lenne szükség, miután jövő pénteken a már továbbjutott hollandok otthonában játszanak Hajnal Tamásék. Magyarország jelenleg egy-egy ponttal előzi meg Romániát és Törökországot, de a román gárda a hátralévő két meccsén a csoport két leggyengébbjével, Andorra és Észtország válogatottjával találkozik.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.