Győri tragédia: több mint egymillió forint gyűlt össze

A három sporttelevízió, a DIGI Sport, a Sportklub és a Sport TV sportemléktárgyakat kínált az árverésen.

TK
2013. 10. 18. 18:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szervezők pénteki tájékoztatása szerint 1 millió 78 ezer 4 forint volt az internetes aukció teljes bevétele, az összeget pedig a Kosárlabda 2010 Közhasznú Egyesület által létrehozott adományszámlára utalják át. A három sporttelevízió, a DIGI Sport, a Sportklub és a Sport TV sport emléktárgyakat kínált az árverésen, amelyen ismert magyar és külföldi sportolók, csapatok, szövetségek által felajánlott labdákra, mezekre, relikviákra lehetett licitálni.

A sporttelevíziós összefogás része volt az a jótékonysági kosárlabdagála, amelyet múlt vasárnap rendeztek meg a győri Egyetemi Sportcsarnokban.

A győri csapatot egy soproni mérkőzésre szállító autóbusz Kapuvárnál ütközött össze egy személyautóval. A szerencsétlenség helyszínén meghalt Tapodi Péter klubigazgató, Fűzy Ákos vezetőedző a győri kórházban vesztette életét, a szerb Natasa Kovacevicnek pedig térd alatt amputálni kellett a lábát.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.