Hamilton unja már az egészet, nem csoda

Fárasztónak tartja a címvédő és éllovas Sebastian Vettel dominanciáját a Formula–1-ben Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája.

BuL
2013. 10. 07. 11:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Együtt érzek a szurkolókkal, mert még emlékszem azokra az időkre, amikor Michael Schumacher nyert meg mindent” – mondta a szigetországi versenyző azok után, hogy Vettel szezonbeli nyolcadik futamgyőzelmét aratta vasárnap, a Koreai Nagydíjon.

A 2008-ban világbajnok Hamilton elárulta: Schumacher „uralkodása” idején egyszerűen elaludt a tévé előtt az aktuális verseny rajtját követően, és akkor ébredt fel, amikor már vége volt a küzdelemnek.

„Merthogy tudtam, mi történt. Biztos vagyok benne, hogy sokan manapság is így néznek Forma–1-et, a családomban legalábbis igen” – fogalmazott Hamilton.

Újabb sikere nyomán Vettel (Red Bull) előnye immár 77 pont összetettben, s akár már most vasárnap, Japánban megszerezheti sorozatban negyedik vb-címét.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.