Hingisnek az anyja segített megverni a férjét?

Verekedés miatt feljelentette férje Martina Hingist.

WL
2013. 10. 30. 18:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Thibault Hutin azzal fordult Schwyz kanton rendőrségéhez, hogy 33 éves neje – akivel állítólag már hónapok óta külön élnek –, továbbá Hingis anyja és annak barátja tettlegesen bántalmazta őt. A korábbi lovas sportoló állítása szerint a 2007-ben visszavonult teniszező anyjával megverte és összekarmolta őt feusisbergi házukban, míg Mario Widmer fejbe vágta egy DVD-lejátszóval.

Az idén néhány tornán párosban elindult Hingist az ügyben már kihallgatta a rendőrség. „Meg akartak ölni, ezért Párizsba szöktem” – közölte a 27 éves Hutin, aki 2010-ben vette feleségül a szlovák származású játékost.

A Kassán született Hingis 43 tornán, köztük 1997-ben, 1998-ban és 1999-ben az Australian Openen, 1997-ben Wimbledonban és a US Openen győzött, a világranglistát pedig összesen 209 hétig vezette. Párosban is nyert GS-versenyeket, de sérülései miatt már 22 esztendősen visszavonult. Négy évvel később megpróbálkozott ugyan a visszatéréssel, de rövidesen ismét befejezte a pályafutását, miután – kokainnal – pozitív lett a doppingtesztje.

Tagadta, hogy kábítószerrel élt volna, de visszavonult, és nem harcolt eltiltása ellen.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.