Holland-magyar: a szurkolókkal ellentétben a jegyek elfogytak

Szurkolói fórumokon és portálokon elterjedt a hír, hogy bár lenne rá igény, már nem lehet jegyet kapni az október 11-i Hollandia–Magyarország vb-selejtezőre.

TK
2013. 10. 03. 16:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Labdarúgó Szövetség korábbi közleménye szerint szeptember elején – a Románia–Magyarország mérkőzés táján – kezdte el árusítani a hollandiai meccsre szóló jegyeket. A hét elején a Ticket Express irodáiban elmondták, hogy már nem lehet belépőt kapni, ugyanis ők csak 700-at kaptak. Erről a számról megoszlanak a vélemények, mert az MLSZ úgy tájékoztatott, hogy 770 tikettet biztosítottak a szurkolók részére.

Az Amsterdam Arenában csaknem 53 ezer szurkoló foglalhat helyet, így az MLSZ akár ötezer jegyre is igényt tarthatott volna. Az el nem adott belépőket ugyanúgy visszaküldhették volna, mint a szeptemberi románok elleni mérkőzés előtt, amikor az ötezer helyett 2700 drukker ment el Bukarestbe.

Sajtóinformációk szerint a holland szövetség sajtófőnöke azt nyilatkozta, hogy ők csak az MLSZ kérését teljesítették, és nem értik, hogy a magyarok miért igényeltek ilyen kevés belépőt.

Szerkesztőségünkbe is érkezett panasz a jegymizériával kapcsolatban. Olvasónk tizenegy társával egyetemben már lefoglalta szállását a holland fővárosban, de nincs jegyük, így most bukhatják „az előkészületekbe fektetett időt, pénzt, energiát, illúziót”.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.